LindegasKoelgassen.jpg

LindeGas Koelgassen

Ons assortiment aan koudemiddelen en servicesIn welk segment u ook actief bent, met synthetische of natuurlijke koudemiddelen, in kleine of grote volumes, wij staan voor uw klaar. Ons assortiment voorziet in diverse cilindermaten en volumes. Afgestemd waar u in de dagelijkse praktijk, of speciaal voor een bijzonder project, behoefte aan heeft.

Naast stikstof en lekdetectiegassen in verschillende samenstellingen, kunnen we een breed portfolio aan technische gassen leveren. In allerlei verpakkingsvormen.

Specifiek gerelateerd aan de koudemiddelen kunnen we ook verschillende aanverwante services leveren. Ten aanzien van de door u gewenste wijze van bestellen of (af)levering, maar ook bijvoorbeeld voor de inname van koudemiddelen of voor een tijdelijke opslag.


Optimaliseer het gebruik van uw koelmiddel cilinders!Voor een perfecte traceerbaarheid zijn al onze koudemiddelflessen individueel gemerkt. Dankzij deze Individual Cylinder Control (ICC) kunt u precies volgen waar u welke hoeveelheid aan cilinders heeft uitstaan. Niet alleen voor koelmiddelen, maar ook voor technische gassen als stikstofzuurstof en acetyleen.

Vereenvoudig het beheer van de door u afgenomen cilinders met ons softwarepakket ACCURA®. Dit internethulpmiddel verschaft u  een gebruiksvriendelijke tool, waarmee u uw gassenverbruik efficiënt kunt volgen en controleren. Een prima hulpmiddel ook voor uw F-gassenadministratie.


Aangeboden: ons advies


Een toenemende focus op de impact van synthetische koudemiddelen op het milieu (wanneer deze koudemiddelen vrij komen in de atmosfeer) heeft geleid tot scherpere, Europese wet- en regelgeving die het gebruik van hoge GWP koudemiddelen aan banden legt.

Hoe hiermee om te gaan als koeltechnisch installateur? Welke nieuwe HFO koudemiddelen zijn in welke situatie toepasbaar? Welke natuurlijke koudemiddelen kunnen een rol spelen? Hoe op een verantwoorde manier om te gaan met uit de markt terug te halen volumes aan HFKs, HCFKs en soms zelfs nog CFKs?

Allemaal vragen waarbij we u graag bij staan. Waarbij we uw specifieke situatie kunnen bespreken en toe kunnen lichten op welke mogelijkheden u deze transitie kunt maken. We helpen u graag!